Никола Груевски

  во

  Поранешниот премиер и лидер н ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски на својот Фесјбук профил се збогуваше од Амди Бајрам. -Замина Амди Бајрам. Добар човек, снаодлив и ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Никола Груевски на својот фесјбук профил се збогуваше од Амди Бајрам. In memoriam Замина Амди Бајрам. Добар човек, снаодлив и многу емотивен, секогаш подготвен ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Амди Бајрам, долгогодишниот пратеник и лидер на Сојузот на Ромите, своевремено беше најзаслужен што ја запозна јавноста со изгледот на Сашо Мијалков откако го ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Поранешниот пратеник Амди Бајрам и лидер на Сојузот на Ромите почина денеска во Скопје, потврдија партиски извори. Имаше 64 години. Бајрам страдал од проблеми ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Денеска на 64-годишна возраст почина поранешниот пратеник Амди Бајрам. Тој имал проблеми со срцето, а посмртно ќе му биде направен и тест за Ковид 19. Амди ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Денеска на 64-годишна возраст почина поранешниот пратеник Амди Бајрам. Тој имал проблеми со срцето, а посмртно ќе му биде направен и тест за Ковид 19. Амди ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Интезивирана комуникација со Софија деновиве за изнаоѓање решение за спорот со Бугарија, по испраќањето на бугарскиот појаснувачки меморандум до земјите-членки ...
  сите 546 | | | веќе видена

  Интезивирана к омуникација со Софија деновиве за изнаоѓање решение за спорот со Бугарија, по испраќањето на бугарскиот појаснувачки меморандум до ...
  сите 546 | | | веќе видена

  И покрај „длабоката држава“ во Македонија, ние сакаме зближување со Бугарија, Гоце Делчев нè обединува, вели лидерот на ВМРО-Народна партија, Љубчо ...
  сите 546 | | | веќе видена

  Интезивирана комуникација со Софија деновиве за изнаоѓање решение за спорот со Бугарија, по испраќањето на бугарскиот појаснувачки меморандум до земјите-членки ...
  сите 546 | | | веќе видена

  Интезивирана к омуникација со Софија деновиве за изнаоѓање решение за спорот со Бугарија, по испраќањето на бугарскиот појаснувачки меморандум до ...
  сите 546 | | | веќе видена

  Интезивирана e комуникацијата со Софија за изнаоѓање решение за спорот со Бугарија, по испраќањето на бугарскиот појаснувачки меморандум до земјите-членки на ...
  сите 546 | | | веќе видена

  Интезивирана комуникација со Софија деновиве за изнаоѓање решение за спорот со Бугарија, по испраќањето на бугарскиот појаснувачки меморандум до земјите-членки ...
  сите 546 | | | веќе видена