Никола Груевски

  во

  Груевски тврди дека делото за кое го товарат веќе е застарено Никола Груевски и неговите адвокати, како што и најави екс-лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, не се појавија ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Обвинителот од СЈО, Гаврил Бубевски изјави денеска дека се надева оти Апелациониот суд одлуката за жалбите по првостепената пресуда за Никола Груевски и Ѓоко ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Беше премиер повеќе од 11 години. За него важи дека бил еден од најмоќните политичари во Македонија. Сега на суд докажува дали сторил дела за кои кривично го ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Додека пресудата за затворската казна на екс премиерот Никола Груевски се префрла од апелација во кривичен суд тој бара укинување на пресудата поради како што ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Заврши јавната седницата на Апелацискиот суд на која се расправаше по жалбата на првостепената пресуда за Никола Груевски и Ѓоко Поповски за предметот „Тенк“. ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Набавката на блиндирано возило токму од марката „мерцедес“, беше барање на тогашното раководство на МВР и јас само го прифатив, рече осудениот на 6,5 години ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Заврши јавната седницата на Апелацискиот суд на која се расправаше по жалбата на првостепената пресуда за Никола Груевски и Ѓоко Поповски за предметот „Тенк“. ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Заврши јавната седницата на Апелацискиот суд на која се расправаше по жалбата на првостепената пресуда за Никола Груевски и Ѓоко Поповски за предметот „Тенк“. ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Обвинителот од СЈО Гаврил Бубевски по завршувањето на јавната седница во Апелацискиот суд за жалбите по првостепената пресуда за Никола Груевски и Ѓоко ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Утре напладне во Кривичниот суд продолжува судскиот процес за собранискиот упад од 27 април минатата година. Судењето е во фаза на доказна постапка. За сведоци ...
  сите 263 | | | веќе видена

  Заврши јавната седницата на Апелацискиот суд на која се расправаше по жалбата на првостепената пресуда за Никола Груевски и Ѓоко Поповски за предметот „Тенк“. ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Заврши јавната седницата на Апелацискиот суд на која се расправаше по жалбата на првостепената пресуда за Никола Груевски и Ѓоко Поповски за предметот „Тенк“. ...
  сите 65 | | | веќе видена