Никола Груевски

  во

  Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Точно 18.048.080 денари (околу 293.000 евра) потрошиле функционерите во Владата во периодот од јуни-ноември 2018 година, покажува новиот шестмесечен извештај. ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Скопје, 20 март 2019 (МИА) – Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Aпсолутно ќе беше безбеден Никола Груевски, бегалецот од правдата. Ако дојде и ако овде треба да одлежува затворска казна, гарантираме дека нема да има негова ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Истражниот затвор Шутка ги спровел препораките кои Управата за извршување на санкциите ги одреди по инцидентите во одделението за притвор од 21 февруари кога ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Aпсолутно ќе беше безбеден Никола Груевски, бегалецот од правдата. Ако дојде и ако овде треба да одлежува затворска казна, гарантираме дека нема да има негова ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Медиумските поддржувачи на Зоран Заев се обидуваат да ја убедат јавноста дека Преспанскиот договор ја гарантира македонската национална определба и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  … -Конкретно за настанот со М.Ј и С.Р. пропусти има од првиот до последниот. Вистинската вина ја има во двата извештаи, едниот на затвор Скопје, а другиот на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Една година на функцијата директор на Истражниот затвор во Шутка е Ѓоко Котевски. На местото е дојден од Управата за водење на матични книги при Министерството ...
  сите 25 | | | веќе видена

  м-р Иво Босилков Кога знаеме како функционира кризата на претставеност, можеме да спречиме повторување на историјата, кое можеби овој пат би имало и многу ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Промени четири политички партии. Истите му донеса три градоначалнички мандати и две министерски позиции. Политичката кариера на претседателот на ГРОМ – Стевчо ...
  сите 192 | | | веќе видена

  Промени три политички партии. Истите му донеса три градоначалнички мандати и две министерски позиции. Вака се развиваше политичката кариера на претседателот на ...
  сите 192 | | | веќе видена

  Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Судијката Добрила Кацарска ја изрече првата пресуда за поранешниот премиер Никола Груевски во случајот „Тенк“, во траење од две години. Во издвоена постапка ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Откако од бомбите што ги испитуваше СЈО се дозна за начинот на кој поранешната власт договарала уривање на комплексот „Космос“ на семејството Цановски, тие ...
  сите 3 | | | веќе видена