НАТО

  во

  Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска го прими амбасадорот на Чешката Република, Мирослав Томан. Двајцата соговорници ...
  сите 368 | | | веќе видена

  Целиот извршен одбор на СДСМ, сите шест потпретседатели на партијата, генералниот, организацискиот и меѓународниот секретар, како и коордианторката на Форумот ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Целиот извршен одбор на СДСМ, сите шест потпретседатели на партијата, генералниот, организацискиот и меѓународниот секретар, како и координаторката на Форумот ...
  сите 121 | | | веќе видена

  СДСМ покажува дека живее со и за граѓаните, дека ги слуша нивните потреби и дека е подготвен да се менува кон подобро, со цел да им служи уште подобро на ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Во Подгорица се одржа Македонско – црногорски бизнис форум во присуство на голем број бизнисмени од двете земји, министри и со директно присуство и обраќање на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „СДСМ покажува дека живее со и за граѓаните, дека ги слуша нивните потреби и дека е подготвен да се менува кон подобро, со цел да им служи уште подобро на ...
  сите 69 | | | веќе видена

  СДСМ покажува дека живее со и за граѓаните, дека ги слуша нивните потреби и дека е подготвен да се менува кон подобро, со цел да им служи уште подобро на ...
  сите 69 | | | веќе видена

  „СДСМ покажува дека живее со и за граѓаните, дека ги слуша нивните потреби и дека е подготвен да се менува кон подобро, со цел да им служи уште подобро на ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Промена на повеќе министри во Владата, како и заменици и други функционери најави премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев во изјава за новинарите по синоќешната ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Промена на повеќе министри во Владата, како и заменици и други функционери најави премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев во изјава за новинарите по вчерашната ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Целиот извршен одбор на СДСМ, сите шест потпретседатели на партијата, генералниот, организацискиот и меѓународниот секретар, како и коордианторката на Форумот ...
  сите 121 | | | веќе видена