НАТО

  во

  Дури и ако Ставрос Теодоракис, основач и лидер на партијата То Потами(Река), се воздржи од гласање за Преспанскиот договор, како што објави синоќа, грчката ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај му одговори на рускиот претседател Владимир Путин, кој за српските медиуми изјави дека САД се дестабилизирачки фактор на ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај му одговори на рускиот претседател Владимир Путин, кој за српските медиуми изјави дека САД се дестабилизирачки фактор на ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи синоќа испрати Вербална нота до грчкото Министерство за надворешни работи, информирајќи дека ги исполнила сите легислативни ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Во годината пред нас, предвидено е уште едно зголемување на минималната плата, што ќе значи повторно отворање на спиралата на раст на платите и повеќе пари кај ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај му одговори на рускиот претседател Владимир Путин, кој за српските медиуми изјави дека САД се дестабилизирачки фактор на ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Минатата 2018 беше година на стабилизација на економијата и нејзино придвижување, растеа платите после повеќе години, просечната плата се зголеми, минималната ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај му одговори на рускиот претседател Владимир Путин, кој за српските медиуми изјави дека САД се дестабилизирачки фактор на ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Минатата 2018 беше година на стабилизација на економијата и нејзино придвижување, растеа платите после повеќе години, просечната плата се зголеми, минималната ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај му одговори на рускиот претседател Владимир Путин, кој за српските медиуми изјави дека САД се дестабилизирачки фактор на ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај му одговори на рускиот претседател Владимир Путин, кој за српските медиуми изјави дека САД се дестабилизирачки фактор на ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Минатата 2018 беше година на стабилизација на економијата и нејзино придвижување, растеа платите после повеќе години, просечната плата се зголеми, минималната ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај му одговори на рускиот претседател Владимир Путин, кој за српските медиуми изјави дека САД се дестабилизирачки фактор на ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Со финализацијата на Договорот од Преспа во Скопје и во Атина, официјална Москва деновиве ги актуелузира своите ставови околу прашањето за името и членството ...
  сите 79 | | | веќе видена