НАТО

  во

  Откако европските лидери сè појасно соопштуваат дека за брзо членство на Западен Балкан во ЕУ не може да стане збор, се појавија шпекулации дека другите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски денеска се сретна со членовите на Комисијата за одбрана и безбедност од Собранието на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  НАТО денеска соопшти дека еден американски војник загина за време на операција во Авганистан. Но, Северноатлантската алијанса не соопшти детали за инцидентот. ...
  сите 105 | | | веќе видена

  НАТО денеска соопшти дека еден американски војник загина за време на операција во Авганистан. Но, Северноатлантската алијанса не соопшти детали за инцидентот. ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев се сретна со европратеникот Сергеј Станишев, претседател на Партијата на европски социјалисти и поранешен бугарски премиер, а на средбата ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Поддршка од Партијата на европски социјалисти и очекување Република Македонија да го добие најавениот датум за почеток на преговорите со ЕУ, денеска ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев се сретна со европратеникот Сергеј Станишев, претседател на Партијата на европски социјалисти и поранешен бугарски премиер, а на средбата ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев се сретна со европратеникот Сергеј Станишев, претседател на Партијата на европски социјалисти и поранешен бугарски премиер, а на средбата ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Поддршка од Партијата на европски социјалисти и очекување Република Северна Македонија да го добие најавениот датум за почеток на преговорите со ЕУ, денеска ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Јас сум претседател на сите, без разлика кој ме предложил или гласал за мене. На седницата на Советот за безбедност го поканив и лидерот на опозицијата. Така ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Зоран Заев, се сретна со европратеникот Сергеј Станишев, претседател на Партијата на европски социјалисти и поранешен бугарски ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Поддршка од Партијата на европски социјалисти и очекување Македонија да го добие најавениот датум за почеток на преговорите со ЕУ, денеска даде претседателот ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Поддршка од Партијата на европски социјалисти и очекување Република Северна Македонија да го добие најавениот датум за почеток на преговорите со ЕУ, денеска ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев се сретна со европратеникот Сергеј Станишев, претседател на Партијата на европски социјалисти и поранешен бугарски премиер, а на средбата ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, се сретна со европратеникот Сергеј Станишев, претседател на Партијата на европски ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, се сретна со европратеникот Сергеј Станишев, претседател на Партијата на европски социјалисти и поранешен бугарски премиер. ...
  сите 271 | | | веќе видена

  На средбата присуствуваа членови и нивни заменици од власта и од опозицијата, пракса што според претседателот Пендаровски, треба да биде на сите состаноци и ...
  сите 33 | | | веќе видена