НАТО

  во

  Русија има прашања за легитимноста на процесот на менување на името на Македонија, рекол министерот за надворешни работи, Сергеј Лавров, цитиран од Ројтерс. ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија е посветена на својата цел за членство во НАТО и ЕУ и очекува таа да се постигне со ратификацијата на Преспанскиот договор и во ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија е посветена на својата цел за членство во НАТО и ЕУ и очекува таа да се постигне со ратификацијата на Преспанскиот договор и во ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија е посветена на својата цел за членство во НАТО и ЕУ и очекува таа да се постигне со ратификацијата на Преспанскиот договор и во ...
  сите 34 | | | веќе видена

  „Владата на Република Македонија е посветена на својата цел за членство во НАТО и ЕУ и очекува таа да се постигне со ратификацијата на Преспанскиот договор и ...
  сите 34 | | | веќе видена

  „Растот на прометот на Македонската берза во 2018 година од речиси 120 отсто во однос на 2017 година е уште една потврда дека се гради стабилна деловна клима, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Растот на прометот на Македонската берза во 2018 година од речиси 120 отсто во однос на 2017 година е уште една потврда дека се гради стабилна деловна клима, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ предводено од антизападниот Христијан Мицкоски продолжува со деструкциите преку кои работи спротивно на интересите на граѓаните и државата. Мицкоски ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Соопштение за јавност Растот на прометот на Македонската берза во 2018 година од речиси 120 отсто во однос на 2017 година е уште една потврда дека се гради ...
  сите 12 | | | веќе видена

  По средби со руски и кинески претставници, Македонското меѓународно движење за човекови права испрати писма до рускиот министер за надворешни работи Сергеј ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Владата во моментов нема конкретна сума за тоа колкави ќе бидат финансиските импликации од спроведувањето на Законот за употреба на јазиците, а лани за оваа ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров на денешната годишна прес-конференција изјави дека Москва не може да се согласи со евентуалното членство на Босна и ...
  сите 43 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ предводено од антизападниот Христијан Мицкоски продолжува со деструкциите преку кои работи спротивно на интересите на граѓаните и државата, реагираа ...
  сите 13 | | | веќе видена

  „Владата на Република Македонија е посветена на својата цел за членство во НАТО и ЕУ и очекува таа да се постигне со ратификацијата на Преспанскиот договор и ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија е посветена на својата цел за членство во НАТО и ЕУ и очекува таа да се постигне со ратификацијата на Преспанскиот договор и во ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија е посветена на својата цел за членство во НАТО и ЕУ и очекува таа да се постигне со ратификацијата на Преспанскиот договор и во ...
  сите 34 | | | веќе видена

   Тука мислам на резолуциите со кои е овозможено посредувањето на обединетите нации во усогласувањето на името Македонија меѓу Атина и Скопје. Ние од секогаш го ...
  сите 39 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ, предводена од антизападниот Христијан Мицкоски, продолжува со деструкциите преку кои работи спротивно на интересите на граѓаните и државата, ...
  сите 13 | | | веќе видена