НАТО

  во

  Разликата меѓу просечната плата во администрација и просечната плата на државно ниво е 3.700 денари во корист на административците. Познавачите на пазарот и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Петмина американски сенатори, демократите Боб Менендез, Бен Кардин и Џин Шејхин и републиканците Линдзи Грем и Кори Гарднер, поднесоа предлог-закон за нови ...
  сите 19 | | | веќе видена

  НАТО го одржа ветувањето дека ќе ја остави вратата отворена. Од вчера, малата држава на Западен Балкан, Северна Македонија, беше формално поканета да стане ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета ја поздрави ратификацијата во албанскиот Парламент на Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. Мета на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател, Илир Мета, ја поздрави ратификацијата во албанскиот Парламент на Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. Мета ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Парламентот во Албанија пленарна седница ја започна со едноминутен молк, поради вчерашната трагедија во Македонија. Претседателот на тамошното Собрание Грамоз ...
  сите 91 | | | веќе видена

  По Албанија, Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО се очекува да го ратификува и бугарскиот Парламент. Министерката за одбрана, Радмила ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета ја поздрави ратификацијата во албанскиот Парламент на Протоколот за членство на Република Македонија во НАТО. Мета на Фејсбук, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Инцидентот што се случи во албанскиот Парламент за време на пленарната седница на која се гласаше за Протоколот за членство на Македонија во НАТО, кога ...
  сите 71 | | | веќе видена

  По Албанија, Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО се очекува да го ратификува и бугарскиот Парламент. Министерката за одбрана, Радмила ...
  сите 15 | | | веќе видена