Државниот

  во

  Драматичен пад на просечната плата во Република Македонија. За само два месеци просечната плата е намалена за 1592 денари. Просечната месечна исплатена ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Претседателот на Државната изборна комисија (ДИК), Оливер Деркоски, ги повика сите учесници на изборите да обезбедат фер и демократски изборен процес, со ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Претседателот на Државната изборна комисија (ДИК), Оливер Деркоски, ги повика сите учесници на изборите да обезбедат фер и демократски изборен процес, со ...
  сите 180 | | | веќе видена

  На Американецот Чед Елвартовски и неговата девојка Супрани Тепдет им се заканува смртна казна за прекршување на државниот суверенитет на Тајланд, поради тоа ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во своето гостување во вестите на Алфа телевизија, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ги повика сите граѓани без разлика на нивната етничка ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Драматичен пад на просечната плата во Република Македонија. За само два месеци просечната плата е намалена за 1592 денари. Просечната месечна исплатена ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од прогласувањето на епидемијата на мали сипаници во Скопје на 2 јануари, по повеќе од четири месеци прогласена е и епидемија на територијата на целата држава. ...
  сите 263 | | | веќе видена

  Драматичен пад на просечната плата во Република Македонија. За само два месеци просечната плата е намалена за 1592 денари. Просечната месечна исплатена ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ продолжуваат да даваат реални, позитивни резултати во економијата, соопшти владејачката партија. ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Ова е најзначајниот настан во историјата на Македонија. Вака претставници на Владата ја дефинираат претстојната посета на папата Франциско на 7 мај на ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ продолжуваат да даваат реални, позитивни резултати во економијата, се вели во соопштението на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ продолжуваат да даваат реални, позитивни резултати во економијата. Според официјалните податоци од ...
  сите 26 | | | веќе видена