Државниот

  во

  Градските служби во Загреб вчера имале повеќе од 700 интервенции, а пет лица се повредени поради силниот ветер кој дува од неделата. Ветрот на подрачјето на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Градските служби во Загреб вчера имале повеќе од 700 интервенции, а пет лица се повредени поради силниот ветер кој дува од неделата. Ветрот на подрачјето на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во моментот кога стигнав до најдобрата точка од школувањето, за да го дадам најдоброто од себе за мојата држава, се соочувам со финансиски проблем бидејќи ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Градските служби во Загреб имале денеска над 700 интервенции, а пет лица се повредени поради силниот ветер кој дува од вчера. Ветрот на подрачјето на Загреб во ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Градските служби во Загреб имале денеска над 700 интервенции, а пет лица се повредени поради силниот ветер кој дува од вчера. Ветрот на подрачјето на Загреб во ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Учениците од средното општинско училиште “Ѓорче Петров”, Крива Паланка и нивните ментори кои изминатата недела освоија први места на државните училишни ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Градските служби во Загреб имале денеска над 700 интервенции, а пет лица се повредени поради силниот ветер кој дува од вчера. Ветрот на подрачјето на Загреб во ...
  сите 27 | | | веќе видена

  На само неколку часа пред почетокот на протестот на обединетата албанска опозиција во Тирана, Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ) упати порака дека ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Градските служби во Загреб денеска имале над 700 интервенции, а пет лица се повредени поради силниот ветер кој дува од вчера. Ветрот на подрачјето на Загреб во ...
  сите 27 | | | веќе видена