Државниот

  во

  Државните факултети на нивните веб-страници никаде не прикажуваат каде се применуваат нивните научни сознанија. Мора да создадеме систем, модул, платформа и да ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Уредникот на спортската редакција на албански јазик во Македонската телевизија (МТВ), Мустафа Адеми, кој преку ноќ стана „ѕвезда“ со бојкотот кон Стојанче ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Стојанче Стоилов беше срамно цензуриран од страна на државниот национален сервис „МТВ2“ за време на првиот меч кој го одигра Македонија на Светското првенство, ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Раководството на Јавниот радиодифузен сервис без став по низата реакции во јавност и на социјалните мрежи по постапката на коментаторот на МРТ 2 Мустафа Адеми ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Скандал: Мегафонот на Заев и СДСМ побара забрана за спорт за Столе Стоилов, го нарече свиња и куче Мегафонот на Заев и СДСМ, Сашо Иваноновски-Политико побара ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Стојанче Стоилов беше срамно цензуриран од страна на државниот национален сервис „МТВ2“ за време на првиот меч кој го одигра Македонија на Светското првенство, ...
  сите 124 | | | веќе видена