Државниот

  во

  Денеска започна откупот на тутунот од реколтата 2018 година. Според базата на податоци на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, до ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Денеска почна откупот на тутунот од реколтата 2018 година. Според базата на податоци на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, до денеска ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Словенечката влада објави дека ги одобри стартните фондови за промовирање на првите два сателити кои што се проектирани во Словенија, и кои треба да бидат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според објавените податоци на Државниот ...
  сите 48 | | | веќе видена

   Според објавените податоци на Државниот завод за статистика намалувањето на вкупниот број на превезени патници е 0,1 отсто, но одделно најголемо од 13,4 отсто ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Како што беше речено денеска на прес-конференција, пекарите и стручните кадри од градежната и машинската струка се уште се најдефицитарни. Според Борис Тримчев ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Да се зголеми квалитетот на формалното образование, а неформалното да овозможи побрзо приспособување кон барањата и потребите на пазарот на трудот, апелира ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Пекари, градежници од сите видови, како и машински стручни кадри и натаму се најдефицитарни за бизнисот во земјава. Дневно се бараат и по 10 лица кои ги ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Да се зголеми квалитетот на формалното образование, а неформалното да овозможи побрзо приспособување кон барањата и потребите на пазарот на трудот, апелира ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според податоците на Државниот завод за ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според објавените податоци на Државниот ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани, објави Државниот завод за статистика.Според ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Да се зголеми квалитетот на формалното образование, а неформалното да овозможи побрзо приспособување кон барањата и потребите на пазарот на трудот, апелира ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според објавените податоци на Државниот ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според објавените податоци на Државниот ...
  сите 48 | | | веќе видена