Државниот

  во

  Грчкиот парламент го изгласа отворањето на граничните премини Маркова Нога во Преспа и Мајден кај Кавадарци. Предложен е и закон со кој канцеларијата за врски ...
  сите 91 | | | веќе видена

  По пауза од осум години, претстојниов викенд ќе се организира Државното првенство на Македонија во шах, кое се игра по селективен систем и поради тоа е ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Русија и САД постигнаа напредок во однос на контролата на вооружувањето за време на разговорите во Сочи, изјави денеска рускиот заменик-министер за надворешни ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Имаат само 15 години, а веќе се вицепрваци на Европа. Велешаните Викторија Панова и Марко Ингилизов го освоија второто место на Европскиот квиз на парите, кој ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Русија и САД постигнаа напредок во однос на контролата на вооружувањето за време на разговорите во Сочи, изјави денеска рускиот заменик-министер за надворешни ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Русија и САД постигнаа напредок во однос на контролата на вооружувањето за време на разговорите во Сочи, изјави денеска рускиот заменик-министер за надворешни ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Русија и САД постигнаа напредок во однос на контролата на вооружувањето за време на разговорите во Сочи, изјави денеска рускиот заменик-министер за надворешни ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Заврши теренската активност за вакцинација на училишни деца против морбили која ја спроведе вакциналната служба при Здравствен дом Охрид. Директорите на сите ...
  сите 140 | | | веќе видена

  Државниот секретар во Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија, Виктор Димовски, и Генералниот секретар за меѓународни економски ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Не само што не се урива дивата платформа на Матка, туку таа и се доградува, иако дивоградба таа доби ограда, маса и клупи. Пред повеќе од два месеци министерот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Иницирајќи ја Меѓународната група на експерти меѓу Република Северна Македонија и Грција за имињата за комерцијална намена, трговските марки и заштитните ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Претставници на венецуелската опозиција и влада се сретнаа во Норвешка, пренесува РТ. Веста доаѓа две недели откако Хуан Гваидо не успеа да собере војници за ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Државниот секретар во Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија, Виктор Димовски, и Генералниот секретар за меѓународни економски ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Покрај се поголемиот процент на албански граѓани кои емигрираат во странство, со забрзана динамика продолжува и преселбата од помалите во големите градови во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Сопственик на приватната фирма „Силвер медиа центер“ од Скопје преку даночно затајување го оштетил државниот буџет за околу 2 милиони денари, соопшти ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Иницирајќи ја Меѓународната група на експерти меѓу Република Северна Македонија и Грција за имињата за комерцијална намена, трговските марки и заштитните ...
  сите 91 | | | веќе видена