Државниот

  во

  Антикорупциската комисија има доставено иницијатива за поведување постапка за кривично гонење поранешен декан на Филозофскиот факултет до Јавното ...
  сите 40 | | | веќе видена

   Затоа се надевам дека граѓаните ќе ја искористат историската можност и ќе одлучат зрело, храбро и одговорно за својата и за иднината на следните генерации, ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Антикорупциската комисија има доставено иницијатива за поведување постапка за кривично гонење поранешен декан на Филозофскиот факултет до Јавното ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Македонија во секоја смисла припаѓа на семејството на европските народи. Затоа се надевам дека граѓаните ќе ја искористат историската можност и ќе одлучат ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Антикорупциската комисија има доставено иницијатива за поведување постапка за кривично гонење поранешен декан на Филозофскиот факултет до Јавното ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Чекор напред кон соодветна, брза и квалитетна инспекциска контрола на сите пратки на храна од растително и животинско потекло што влегуваат или транзитираат ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Можеби балканците важат за луѓе кои се обидуваат да прелажат нешто на работното место, но можеме да кажеме дека за Италијанците се аматери. Доказ за ова ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Македонија во секоја смисла припаѓа на семејството на европските народи. Затоа се надевам дека граѓаните ќе ја искористат историската можност и ќе одлучат ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Македонија во секоја смисла припаѓа на семејството на европските народи. Затоа се надевам дека граѓаните ќе ја искористат историската можност и ќе одлучат ...
  сите 98 | | | веќе видена