Државниот

  во

  Продолжува трендот на раст на платите што е уште еден показател дека економијата конечно е стабилизирана и поставена на здрави основи, велат од политичката ...
  сите 65 | | | веќе видена

  На предлог од Државниот завод за статистика во нацрт верзијата на законот за попис што треба да се реализира следната година се бара да нема прашање за етничка ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Продолжува трендот на раст на платите што е уште еден показател дека економијата конечно е стабилизирана и поставена на здрави основи. Според офцијалните ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Македонската лекарка Дивна Војновска е прва докторка во Суќурај, на хрватскиот остров Хвар, каде жителите цели шест месеци беа без лекар во местото. На првиот ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Вес Мичел, врвниот дипломат за европски прашања на Стејт департментот, се повлекува од функцијата, дознаваат американските медиуми. Вес Мичел беше особено ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Македонскиот премиер, Зоран Заев денеска на владина прес-конференција изјави дека партијата СДСМ чиј лидер е тој, скенира десетина кандидати меѓу кои еден ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вес Мичел, помошник државниот секретар на САД, наредниот месец заминува од функцијата во Стејт департмент поради лични и професионални причини.„Две години од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Вес Мичел, помошник-државен секретар на САД, наредниот месец заминува од функцијата во Стејт департмент поради лични и професионални причини. „Две години од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Дипломатката која што ќе го замени шефот на Одделот за Европа и Азија во Стејт Департментот на САД заминува само неколку недели откако Вес Мичел на 15 февруари ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Вес Мичел, помошник-државен секретар на САД, наредниот месец заминува од функцијата во Стејт департмент поради лични и професионални причини. „Две години од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Пописот на населението кој треба да се одржи во 2020 година, како што изгледа нема да стави крај на дебатата во врска со процентот на застапеност на Албанците ...
  сите 7 | | | веќе видена