Бостон

  во

  Педесетгодишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот на научници на Бостонскиот универзитет каде што периодов се работи на создавање компјутерски модели на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Актерката Фелисити Хафман, позната по ТВ-серијата „Очајни домаќинки“, се пријави во федерален затвор во Калифорнија на отслужување на 14-дневната казна, што ја ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Бостон Селтикс продолжи со добрите партии во претсезоната победувајќи г Кливленд со 118:95. Натпреварот го одбележа Карсен Едвардс, кој буквално „експлодираше“ ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Педесетгодишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот научници на Бостонскиот универзитет каде што периодов се работи на создавање компјутерски модели на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  – Педесетгодишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот научници на Бостонскиот универзитет каде што периодов се работи на создавање компјутерски модели на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Изминатите две години се работи на три процеси и проекти поврзани со откривање резултати од метаболизмот на бактериите. – Првиот се однесува на цревниот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Педесетгодишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот научници на Бостонскиот универзитет каде што периодов се работи на создавање компјутерски модели на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Педесетгодишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот научници на Бостонскиот универзитет каде што периодов се работи на создавање компјутерски модели на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Педесетгодишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот научници на Бостонскиот универзитет каде што периодов се работи на создавање компјутерски модели на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Педесетгодишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот научници на Бостонскиот универзитет каде што периодов се работи на создавање компјутерски модели на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Педесетгодишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот научници на Бостонскиот универзитет каде што периодов се работи на создавање компјутерски модели на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Педесетгодишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот научници на Бостонскиот универзитет каде што периодов се работи на создавање компјутерски модели на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Бостон селтикс го одржа победничкиот ритам во претсезоната совладувајќи ги Кливленд кавалирс со 118:95. Келтите немаа проблеми да го надиграат еден од ...
  сите 38 | | | веќе видена