Бостон

  во

  Воениот полигон Криволак е типичен пример за тоа дека РМ не очекува само да стане земја членка на НАТО, да ги користи придобивките на членството, туку дека ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска заедно со заменичката на амбасадорот на САД во Република Македонија, Микаела Шварцер Блум ќе присуствува на тренинг ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска заедно со заменичката на амбасадорот на САД во Република Македонија, Микаела Шварцер Блум ќе присуствуваат на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Откако апликациите како Инстаграм и Снепчет станаа глобално популарни, се повеќе луѓе ги изразуваат своите мисли и расположенија преку фотографијата.Мобилните ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Откако апликациите како Instagram и Snapchat станаа глобално популарни, се повеќе луѓе ги изразуваат своите мисли и расположенија преку фотографијата. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Откако апликациите како Инстаграм и Снепчет станаа глобално популарни, се повеќе луѓе ги изразуваат своите мисли и расположенија преку фотографијата. Мобилните ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Повеќе од 1.000 војници на Копнените сили на САД во Европа и на АРМ, идната година на армискиот полигон „Криволак“ ќе ја одржат воена вежба „Одлучен удар ...
  сите 46 | | | веќе видена