Бостон

  во

  Повеќе од 1.000 војници на Копнените сили на САД во Европа и на АРМ, идната година на армискиот полигон „Криволак“ ќе ја одржат воена вежба „Одлучен удар ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Од АРМ соопштија дека некои од поважните аспекти на тренингот ќе вклучат и квалификација на војниците на САД за користење на оружје од мал калибар, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Повеќе од 1.000 војници на Копнените сили на САД во Европа и на АРМ, идната година на армискиот полигон „Криволак“ ќе ја одржат воена вежба „Одлучен удар ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Повеќе од 1.000 војници на Копнените сили на САД во Европа и на АРМ, идната година на армискиот полигон „Криволак“ ќе ја одржат воена вежба „Одлучен удар ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Повеќе од 1.000 војници на Копнените сили на САД во Европа и на АРМ, идната година на армискиот полигон „Криволак“ ќе ја одржат воена вежба „Одлучен удар ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Токио ја предводи листата на најиновативните градови во светот, така што ги надмина Лондон и Њујорк благодарение на перцепцијата на светските трендови во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Токио е прв на листата на најиновативни градови на светот, оставајќи ги зад себе Лондон и Њујорк. Главниот град на Јапонија бележи забрзани технолошки промени ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Докторите од одделот за дерматологија на Медицинскиот факултет на Универзитетот во Бостон укажуваат на новиот феномен кој сè повеќе е распространет меѓу луѓето ...
  сите 5 | | | веќе видена