Бостон

  во

  Раководството на НБА лигата како по обичај секоја година ги прогласува најуспешните на крајот од сезоната. Така и овој пат, беа прогласени сите најдобри ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Додека патувала со авион до Лос Анџелес, 15-годишна девојка му пристапила на еден глувонем и слеп човек на кој персоналот не можел да му помогне. Клара Дели му ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Екипата на Сан Антонио Спарс немаше сезона за паметење, но по се изгледа тука проблемите и турбуленциите нема да застанат со тоа што бурата ја најави нивниот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Паровите кои консумираат многу морска храна имаат повеќе сексуални односи и побрзо осигураат потомство во однос на оние кои ги избегнуваат школките и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Меѓународниот аеродом во Орландо, кој е најпрометен во сојузната држава Флорида, ќе биде првиот во САД каде ќе се скенираат лицата на сите патници без разлика ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Најпознатиот египетски археолог Захи Хавас, по повод празнувањето на 24 јуни, Денот на балканските Египќани, овие денови е на мини турнеја низ Македонија и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Вистина е дека на секоја деценија после дваесетите години, метаболизмот се успорува и се намалува процентот на мускулното ткиво, а после педесеттата станува ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Меѓународниот аеродом во Орландо, кој е најпрометен во сојузната држава Флорида, ќе биде првиот во САД каде ќе се скенираат лицата на сите патници без разлика ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Меѓународниот аеродом во Орландо, кој е најпрометен во сојузната држава Флорида, ќе биде првиот во САД каде ќе се скенираат лицата на сите патници без разлика ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Најголемиот аеродром на Флорида, меѓународниот аеродром во Орландо, ќе стане првиот во САД во кој ќе се скенираат лицата на патници на сите влезни и излезени ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Најголемиот аеродром на Флорида, меѓународниот аеродром во Орландо, ќе стане првиот во САД во кој ќе се скенираат лицата на патници на сите влезни и излезени ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Најголемиот аеродром на Флорида, меѓународниот аеродром во Орландо, ќе стане првиот во САД во кој ќе се скенираат лицата на патници на сите влезни и излезени ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Најголемиот аеродром на Флорида, меѓународниот аеродром во Орландо, ќе стане првиот во САД во кој ќе се скенираат лицата на патници на сите влезни и излезени ...
  сите 33 | | | веќе видена