Бостон

  во

  Американскиот Сенат едногласно ја усвои резолуцијата, предложена од сенаторот на Демократската партија, Брајан Шулц, во која се наведува дека „медиумите не се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Кампањата, која ја поддржаа над 300 медиуми во САД, ја иницира весникот „Бостон глоуб“, кој минатата недела ги повика медиумите во земјата да објават уреднички ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Американскиот Сенат едногласно ја усвои резолуцијата, предложена од сенаторот на Демократската партија, Брајан Шулц, во која се наведува дека „медиумите не се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Американскиот Сенат едногласно ја усвои резолуцијата, предложена од сенаторот на Демократската партија, Брајан Шулц, во која се наведува дека „медиумите не се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Американскиот Сенат едногласно ја усвои резолуцијата, предложена од сенаторот на Демократската партија, Брајан Шулц, во која се наведува дека „медиумите не се ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Се почесто и почесто сме сведоци дека големите НБА ѕвезди ги менуваат клубовите, односно преминуваат од една во друга средина се со цел што побрзо да дојда до ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп повторно ги критикуваше медиумите откако американски весници координирано ги осудија неговите напади врз новинари кои ги ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп повторно ги критикуваше медиумите откако американски весници координирано ги осудија неговите напади врз новинари кои ги ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Американскиот лидер медиумите ги нарече непријател на народот Додека медиумите и американските претседатели низ годините долго време соработувале, иако ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп повторно ги критикуваше медиумите откако американски весници координирано ги осудија неговите напади врз новинари кои ги ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп повторно ги критикуваше медиумите откако американски весници координирано ги осудија неговите напади врз новинари кои ги ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Боли. Зашеметува. Засрамува. Сексуалната злоупотреба што траела со децении ја направи католичката црква предградие на пеколот за жртвите. За нивното страдање ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Повеќе од 300 медиуми во САД започнаа кампања насочена против нападите од претседателот Доналд Трамп и за промовирање на слободата на медиумите. Весникот ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Повеќе од 300 медиуми во САД почнаа здружена кампања, која има за цел да одговори на постојаните напади од Доналд Трамп и да ја брани слободата на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Повеќе од 300 медиуми во САД започнаа кампања насочена против нападите од претседателот Доналд Трамп и за промовирање на слободата на медиумите. Весникот ...
  сите 32 | | | веќе видена