Ахмети

  во

  Имам чест на празнувањето на државниот празник на Народното Востание да Ви се обратам со порака дека нашите заеднички напори, како тие од пред 77 години, така ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ Али Ахмети во денешната честитка по повод 11 Октомври порачува дека Македонија сега има неповторлива можност да ја продолжи посветеноста на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Имам чест на празнувањето на државниот празник на Народното Востание да Ви се обратам со порака дека нашите заеднички напори, како тие од пред 77 години, така ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ Али Ахмети во денешната честитка по повод 11 Октомври порачува дека Македонија сега има неповторлива можност да ја продолжи посветеноста на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ Али Ахмети во денешната честитка по повод 11 Октомври порачува дека Македонија сега има неповторлива можност да ја продолжи посветеноста на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Имам чест на празнувањето на државниот празник на Народното Востание да Ви се обратам со порака дека нашите заеднички напори, како тие од пред 77 години, така ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ Али Ахмети во денешната честитка по повод 11 Октомври порачува дека Македонија сега има неповторлива можност да ја продолжи посветеноста на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Имам чест на празнувањето на државниот празник на Народното Востание да Ви се обратам со порака дека нашите заеднички напори, како тие од пред 77 години, така ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Амандманите од Уставот се влезени во Комисијата за уставни прашања на собранието, но политичките чинители ги повторија ставовите на политичките партии, вели ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Анализа и проверка на информациите по гласањето на 30-ти септември Исходот од референдумот во Македонија беше дочекан со ентузијазам од некои аналитичари ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Според поранешниот амбасадор на Македонија во ОБСЕ и политички аналитичар Арсим Зеколи, односите меѓу СДСМ и Алијансата за Албанците може од темел да се ...
  сите 5 | | | веќе видена