Ахмети

  во

  Пратеникот Артан Груби по инаугурацијата на Стево Пендаровски за нов претседател на Македонија денеска во Собранието истакна дека неговата партија ДУИ нема да ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата и институциите веќе немаат обврска да се придржуваат до правилото дека не се возможни ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Алијансата на Албанците се налути затоа што банкнотите со новото име на државата, кои ќе бидат испечатени на почетокот од идната година, се само на македонски, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Утре, по инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, ќе започнат анализите околу таканаречената „метла“ на премиерот Зоран Заев. Министерката за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Утре, по инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, ќе започнат анализите околу таканаречената „метла“ на премиерот Зоран Заев. Министерката за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата веќе нема обврска, а ниту другите институции да се придржуваат до правилото дека не се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата веќе нема обврска, а ниту другите институции да се придржуваат до правилото дека не се ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата веќе нема обврска, а ниту другите институции да се придржуваат до правилото дека не се ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата веќе нема обврска, а ниту другите институции да се придржуваат до правилото дека не се ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Утре, по инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, ќе започнат анализите околу таканаречената „метла“ на премиерот Зоран Заев. Министерката за ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата веќе нема обврска, а ниту другите институции да се придржуваат до правилото дека не се ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата веќе нема обврска, а ниту другите институции да се придржуваат до правилото дека не се ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска најави дека по утрешната инаугурација на новиот претседател, партнерите во владината коалиција ќе ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Скопје, 11 мај 2019 (МИА) – Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата веќе нема обврска, а ниту другите институции да се придржуваат ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата веќе нема обврска, а ниту другите институции да се придржуваат до правилото дека не се ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Од инаугурацијата на новиот претседател Стево Пендаровски, Владата веќе нема обврска, а ниту другите институции да се придржуваат до правилото дека не се ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Фекри Ахмети, братот на Али Ахмети, лидерот на ДУИ, смета дека дел од кадрите на владиниот коалиционен партнер треба да заминат во политичка пензија и дека ги ...
  сите 14 | | | веќе видена