Ахмети

  во

  Скопје, 16 септември 2018 Демократската Унија за Интеграција после Охрид, активностите во рамките на кампањата за референдумот ги продолжи во Струга каде се ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција денеска одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ, Али Ахмети рече дека 30 септември е историски момент кој ги соединува сите граѓани на Република Македонија. "Сите го сакаат мирот, а на ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со причината ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција денеска одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со причината ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција денеска одржа средба со граѓаните во Охрид во рамките на кампањата за референдумот. Претседателот на ДУИ, Али Ахмети на ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција (ДУИ) денеска одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со причината ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Сите политички партии во Македонија во 2008 година биле против предлогот на медијаторот Метју Нимиц за име со географска одредница за употреба во меѓународни ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција денеска одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Пораката на претседателот на ДУИ,  Али Ахмети до граѓаните на Битола е зачленувајќи се во Северно- Атланската Алијанса, Македонија станува поцврста и по ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција продолжи со своите активности во рамките на кампањата за референдумот одржувајќи средба со граѓаните на Преспа од кои се ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Лидерот на Демократската партија на Албанија,Љуљзим Баша денес во посета на Македонија. Во струга, ќе одржи средби со лидерите на политичките партии, ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција активноста на вчерашниот ден во рамките на кампањата за референдумот ја заокружи во Битола. Пораката на претседателот на ...
  сите 129 | | | веќе видена