Ахмети

  во

  Ако сакаме да имаме подобра иднина за идните генерации и добри меѓуетнички односи, економски развој и напредување на сите полиња, тогаш друга алтернатива или ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Лидерот на Демократската унија на Албанците Али Ахмети, првпат по 16 години на македонската политичка сцена, проговори на јавен настап на македонски јазик. Во ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Пред граѓаните на трибината Ахмети зборуваше на македонски јазик. ,,Сите заедно сплотени да излеземе на 30 септември и да гласаме „за“ европска Македонија и за ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Ако сакаме да имаме подобра иднина за идните генерации и добри меѓуетнички односи, економски развој и напредување на сите полиња, тогаш друга алтернатива или ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Претседателот на Демократската uнија за iнтеграција, Али Ахмети, во Скопје го пречека министерот за nадворешни работи на Албанија, Дитмир Бушати. На средбата ...
  сите 133 | | | веќе видена

  Ако сакаме да имаме подобра иднина за идните генерации и добри меѓуетнички односи, економски развој и напредување на сите полиња, тогаш друга алтернатива или ...
  сите 133 | | | веќе видена

  Ако сакаме да имаме подобра иднина за идните генерации и добри меѓуетнички односи, економски развој и напредување на сите полиња, тогаш друга алтернатива или ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Претседателот на Демократската Унија за Интеграција, Али Ахмети во Скопје го пречека министерот за Надворешни работи на Албанија, Дитмир Бушати.На средбата ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Референдумот е можност која се јавува еднаш или ниеднаш во генерација, затоа искористете ја можноста но и одговорноста и гласајте, порача заменик државниот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на Демократската uнија за iнтеграција, Али Ахмети, во Скопје го пречека министерот за nадворешни работи на Албанија, Дитмир Бушати. На средбата ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Претседателот на Демократската uнија за iнтеграција, Али Ахмети, во Скопје го пречека министерот за nадворешни работи на Албанија, Дитмир Бушати. На средбата ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Договорот помеѓу Македонија и Грција е од големо значење не само за двете земји туку и за безбедноста и стабилноста на целиот регион порача шефот на ...
  сите 115 | | | веќе видена