Ахмети

  во

  По оставката на Орхан Рамадани, кој досега ја вршеше должноста директор во Фондот за здравствено осигурување, на негово место Владата го именуваше Фатон ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Соња Лукаревска како директорка на УЈП стана пратеничка, даде оставка и се врати на директорското место во УЈП. Билјана Јовановска од директорка на Агенција за ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Да се стави крај на корупцијата на сите нивоа порача Европската комисија. Завршувањето на судските предмети на СЈО - важен сигнал за враќање на довербата во ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Скоро 300 пациенти кои се позитивни на ковид-19 се лекуваат во болниците во Косово. Во Универзитетската болничка и клиничка служба на Косово, 272 лица ...
  сите 824 | | | веќе видена

  На денешната седница Владата донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Владата донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски друштва во сопственост на ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Согласно предлозите на владината Комисија за именувања, Владата ја прифати оставката на Борче Хаџиев, и го разреши од должноста директор на Фонд за осигурување ...
  сите 179 | | | веќе видена

  На својата 15-та седница, Владата донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Согласно дополнувањата, вкупните приходи со измените и дополнувањата на Буџетот за 2020 година се планирани на ниво од 196,3 милијарди денари и истите се ...
  сите 162 | | | веќе видена