Ахмети

  во

  Филмот на режисерот Куштрим Бектеши, „Незаборавна пролет во заборавено село“, ќе биде прикажан во киносалата на Центарот за култура во Кичево, вечерва, со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На 26 септември лани, Граѓанскиот суд во Скопје, повторно, по вторпат, ги уважи тужбите на лидерот на ДУИ Али Ахмети, и ексвицепремиерот Муса Џафери за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На 26 септември лани, Граѓанскиот суд во Скопје вторпат ги уважи тужбите на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, и поранешниот вицепремиер Муса Џафери за сведочењето на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На 26 септември лани, Граѓанскиот суд во Скопје, повторно, по вторпат, ги уважи тужбите на лидерот на ДУИ Али Ахмети, и ексвицепремиерот Муса Џафери за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На 26 септември лани, Граѓанскиот суд во Скопје вторпат ги уважи тужбите на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, и поранешниот вицепремиер Муса Џафери за сведочењето на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во рамките на претседателските избори, по Општина Боговиње беше присутна и во Општина Врапчиште за да информира и да објасни ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во рамките на Претседателските избори, по Општина Боговиње беше присутна и во Општина Врапчиште за да информира и да објасни ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Како што се наведува во соопштението од ДУИ, беше кажано дека тоа на земјата ќе и донесе членство во евроатлантските структури, ќе има мир, стабилност и ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во рамките на Претседателските избори, по Општина Боговиње беше присутна и во Општина Врапчиште за да информира и да објасни ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Соопштение на ДУИ: Демократската Унија за Интеграција во рамките на Претседателските избори, по Општина Боговиње беше присутна и во Општина Врапчиште за да ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Шефот на изборниот штаб за претседателските избори, Изет Меџити, на жителите на Боговиње и села кои гравитираат во оваа општина, истакна дека во текот на оваа ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во рамките на Претседателските избори, по Општина Боговиње беше присутна и во Општина Врапчиште за да информира и да објасни ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Шефот на изборниот штаб за претседателските избори, Изет Меџити, на жителите на Боговиње и села кои гравитираат во оваа општина, истакна дека во текот на оваа ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во рамките на кампањата за претседателските избор, во општина Врапчиште информираше и објаснуваше зошто треба да се прифати ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во рамките на Претседателските избори, по Општина Боговиње беше присутна и во Општина Врапчиште за да информира и да објасни ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во рамките на Претседателските избори, по Општина Боговиње беше присутна и во Општина Врапчиште за да информира и да објасни ...
  сите 71 | | | веќе видена