Меѓународниот

  во

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и додели признание Повелба на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска, со Медал за заслуги за Македонија ги одликува професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и ѝ го додели признанието ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Половина час пред изрекување на правосилната пресуда за воениот злосторник Радован Караџиќ, пред зградата на Меѓународниот резидуален механизам за кривични ...
  сите 170 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Апелациониот суд на ОН му ја зголеми казната на поранешниот лидер на босанските Срби, Радован Караџиќ, на доживотен затвор поради, како што се вели, масовните ...
  сите 170 | | | веќе видена

  Платите треба да се зголемат, но, природно, а не со наметнувања кои во турбулентни времиња приватниот сектор тешко може да ги издржи, смета Сојузот на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Стремежот кон среќа е една од основните човечки цели, па не е чудно што ОН имаат прогласено Светски ден на среќата. Што нѐ прави среќни? И дали се Германците ...
  сите 4 | | | веќе видена