Меѓународниот

  во

  – Од моментот кога имаме признавање на македонски јазик и македонска националност, прашање на време е оваа земја да се нарекува чисто Македонија, рече Кирјакос ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Од моментот кога имаме признавање на македонски јазик и македонска националност, прашање на време е оваа земја да се нарекува чисто Македонија, рече Кирјакос ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Од моментот кога имаме признавање на македонски јазик и македонска националност, прашање на време е оваа земја да се нарекува чисто Македонија, рече Кирјакос ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Од моментот кога имаме признавање на македонски јазик и македонска националност, прашање на време е оваа земја да се нарекува чисто Македонија, рече Кирјакос ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Стотина луѓе се во болница , поради повреди предизвикани од предмети кои летале со огромна брзина . Ниоз градот паѓале кранови , а една висококатница се нишала ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Американскиот секретар за одбрана Џејмс Матис утре пристигнува во официјална посета на Македонија. Матис се очекува да се сретне со премиерот Зоран Заев и со ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Две лица починале, 13 биле пренесени во болница, а дури 700 лица побарале медицинска помош откако, најверојатно, зеле прекумерна количина на дрога на музички ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во Националната установа Центар за култура, Крива Паланка беше отворена ретроспективната изложба на театарски плакат и фотографии од Меѓународниот театарски ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Матис се очекува да се сретне со премиерот Зоран Заев а потоа е предвидено заедничка изјава за медиумите. За делегацијата на САД предводена од Матис ќе биде ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Скопје, 16 септември 2018 (МИА) - Американскиот секретар за одбрана Џејмс Матис утре пристигнува во официјална посета на Македонија. Матис се очекува да се ...
  сите 140 | | | веќе видена