Меѓународниот

  во

  Поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервју за грчкото радио „Њуз247“ рече дека во грчкиот парламент оостои мнозинство и за ...
  сите 23 | | | веќе видена

  МВР достави писмо до Министерството за правда од кое се бара од таму да достават барање до унгарските власти за екстрадиција на Никола Груевски. Според ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Вчера се одржа редовна седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на НБРМ, на којашто беа разгледани движењата на меѓународните и домашните ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поранешниот македонски премиер Никола Груевски кој избега во Унгарија, според унгарските закони, може да побара азил врз основа на два услова – ако има статус ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Поранешниот македонски премиер Никола Груевски кој избега во Унгарија, според унгарските закони, може да побара азил врз основа на два услова – ако има статус ...
  сите 255 | | | веќе видена

  На 13 ноември 2018 година се одржа редовна седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на НБРМ, на којашто беа разгледани движењата на меѓународните ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Со оглед на законски пропишаните одредби за роковите за спроведување на целата процедура и искуствата од пракса, унгарските власти треба да се изјаснат за ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Поранешниот македонски премиер Никола Груевски според унгарските закони, може да побара азил врз основа на два услова – ако има статус на лице под заштита или ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервју за грчкото радио „Њуз247" рече дека во грчкиот парламент постои мнозинство и за ...
  сите 23 | | | веќе видена