Меѓународниот

  во

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Во понеделник во Македонија пристигнува секретарот за одбрана на САД, Џејмс Норман Матис. Делегацијата на САД предводена од секретарот ќе биде свечено ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Удобноста на домашна колоноскопија, придобивките од „истурање“ на бесот кон шефот на вуду-кукла и недостатокот на нутритивни вредности во канибализмот се дел ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во понеделник во Македонија пристигнува секретарот за одбрана на САД, Џејмс Норман Матис. Делегацијата на САД предводена од секретарот ќе биде свечено ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Министерството за транспорт и врски објави нов јавен повик за доставување барања за доделување финансиска поддршка на авиокомпании откако пред малку повеќе од ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Викендов, за време на триатлонот, на сила е посебен сообраќаен режим. Иван Цветкоски од Асоцијацијата на спортови упати апел до сите Охриѓани, утре и задутре ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Традиционално беа доделени 20 стипендии за постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација  на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити ...
  сите 18 | | | веќе видена