Меѓународниот

  во

  Најголемата економија во Европа покажува едни од најлошите резултати. Германската влада предвидува дека во 2019 година бруто домашниот производ ќе расте со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Македонскиот параглајдеристот Борјан Јованоски го освои третото место во категоријата Крос Кантри на ФАИ2 Меѓународниот параглајдинг натпревар „Прои Рмахи Опен ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со поддршка и во организација на Генералниот директоријат за кинематографија при Министерство за култура и туризам на Република Турција, од 23 до 26 април ќе ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Со поддршка и во организација на Генералниот директоријат за кинематографија при Министерство за култура и туризам на Република Турција, од 23 до 26 април ќе ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Преспанскиот договор – придобивките од компромисот, неговата уставна и законска заснованост, негово значење за чекорењето на земјата кон ЕУ и НАТО се во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Повисоки трошоци за храна, за здравје, за угостителски услуги во ресторани и хотели, за мебел и покуќнина. Во првото тромесечје од оваа економска година во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Преспанскиот договор – придобивките од компромисот, неговата уставна и законска заснованост, негово значење за чекорењето на земјата кон ЕУ и НАТО се во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Преспанскиот договор – придобивките од компромисот, неговата уставна и законска заснованост, негово значење за чекорењето на земјата кон ЕУ и НАТО се во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Јасин Љама и Гоце Јанески се поразени на првиот натпреварувачки ден на меѓународниот боксерски турнир „Белградски победник 2019“ во Србија. Во категоријата до ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Овој Договор, кој Грција и Македонија го постигнаа на 17 јуни 2018 година во Псарадес и со кој се надмина повеќедеценискиот спор за името неминовно се најде во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Повисоки трошоци за храна, за здравје, за угостителски услуги во ресторани и хотели, за мебел и покуќнина. Во првото тромесечје од оваа економска година во ...
  сите 7 | | | веќе видена