Меѓународниот

  во

  Топењето на гелечирте е феномен на 21. век, а примерите на замрзнати површини кои исчезнуваат се се почести. Научниците објаснуваат дека топењето на мразот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Привршува истрагата за организаторите на упадот во Собранието од 27ми април. Обвинителката Вилма Рускоска, очекува најдоцна кон крајот на мај да биде покренато ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Соборениот судански претседател, Омар Башир, е префрлен од домашен притвор во затвор во Картум, објави весникот „Акир Лахза“. Според изворот, агентите на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Соборениот судански претседател, Омар Башир, е префрлен од домашен притвор во затвор во Картум, објави весникот „Акир Лахза“.Според изворот, агентите на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Јасин Љама и Гоце Јанески се поразени на првиот натпреварувачки ден на меѓународниот боксерски турнир „Белградски победник 2019“ во Србија. Во категоријата до ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Јасин Љама и Гоце Јанески се поразени на првиот натпреварувачки ден на меѓународниот боксерски турнир „Белградски победник 2019“ во Србија. Во категоријата до ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Македонскиот параглајдеристот Борјан Јованоски го освои третото место во категоријата Крос Кантри на ФАИ2 Меѓународниот параглајдинг натпревар „Прои Рмахи Опен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Обвинителката Вилма Рускоска, очекува најдоцна кон крајот на мај да биде покренато обвинение за овој предмет, но од друга страна не очекува Никола Груевски, ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Во култниот Сатиричен театар во Софија, под раководство на Калин Серменов, започнаа подготовките на меѓународниот проект на светската изведба на најновата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во култниот Сатиричен театар во Софија, под раководство на Калин Серменов, започнаа подготовките на меѓународниот проект на светската изведба на најновата ...
  сите 19 | | | веќе видена