Меѓународниот

  во

  Унгарската авиокомпанија „Визер“ годинава ќе воведе по четири нови линии од аеродромите во Скопје и Охрид. Ова го најави Џорџ Михалопулос, комерцијален ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Четири нови линии од скопскиот и четири од охридскиот аеродром ќе бидат пуштени од страна на нискобуџетната авиокмпанија „Визер“ кои ќе бидат поддржани од ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Владимир Симоновски, кој досега бил вработен во пожарната служба на Меѓународниот аеродром Скопје, е новиот командант на скопската Бригада за противпожарна ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Осум нови дестинации преку авиокомпанијата „Визер“ ќе им бидат достапни на македонските граѓани од скопскиот и охридскиот аеродром. Четири нови линии ќе бидат ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Демократската партија на Турците во Македонија (ДПТМ), со соопштение истакна дека ги поддржува уставните измени, и прифаќањето на Договорот од Преспа, кој ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Осум нови дестинации преку авиокомпанијата „Визер“ ќе им бидат достапни на македонските граѓани од скопскиот и охридскиот аеродром. Четири нови линии ќе бидат ...
  сите 61 | | | веќе видена