Ирак

  во

  Еден турски војник загина и четири лица се повредени во ракетен напад од северен Ирак, соопштија локалните власти од југоисточниот турски округ Хакјари. Според ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Русија започна со производството на артилериската „супермуниција“ со оптички систем на наведување, пренесуваат американските медиуми. На “National Interest” се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Еден турски војник загина и четири лица се повредени во ракетен напад од северен Ирак, соопштија локалните власти од југоисточниот турски округ Хакјари. Според ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Службата за азил оценила дека момчето, спротив на неговите тврдења, не е во опасност во својата татковина, напомнувајќи дека неговиот неодамна склопен брак со ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Еден турски војник загина и четири лица се повредени во ракетен напад од северен Ирак, соопштија локалните власти од југоисточниот турски округ Хакјари. Според ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Сојузната служба за азил на Австрија се најде во центарот на вниманието на тамошната јавност после советот до еден брачен пар. Барател на азил од Ирак, кој што ...
  сите 23 | | | веќе видена

  На плоштадот „Аристотел“ во центарот на Солун последниве денови „никна“ илегален бегалски камп, откако група од десетици мигранти се сместија пред зградата на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На плоштадот „Аристотел“ во центарот на Солун последниве денови „никна“ илегален бегалски камп, откако група од десетици мигранти се сместија пред зградата на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Сојузната служба за азил во Австрија, по повеќе чудни одлуки поврзани со азиланти со хомосексуална ориентација, повторно е во центарот на интересот на јавноста ...
  сите 25 | | | веќе видена