Ирак

  во

  Жена монструм си купила ирачко девојче (5) и го држела како роб и свирепо го мачела до смрт Германката Џенифер В. (27) и нејзиниот сопруг во 2015 година купиле ...
  | | веќе видена

  Додека некои го оправдуваат овој избор, други сметаат дека едноставно не е примерно прва дама да носи вакво нешто Првата дама Меланија Трамп заедно со својот ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Германката Џенифер В. (27) и нејзиниот сопруг во 2015 година купиле петгодишно девојче кое го држеле како робинка во ирачкиот град Мосул и свирепо ја мачеле до ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Германката Џенифер В. (27) и нејзиниот сопруг, во 2015-та година го поткупиле 5-годишното девојче, кое потоа го држеле како куќна робинка во ирачкиот град ...
  сите 4 | | | веќе видена

  27-годишната Германка Џенифер В. и нејзиниот сопруг во 2015-та година купиле девојче од Ирак кое што го чувале како домашна робинка во ирачкиот град Мосул и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американскиот министер за одбрана Џејмс "Бесното куче" Матис, заминува од таа функција, а сега се откриваат некои можни последици кои би можеле да направат ...
  сите 13 | | | веќе видена