Ѓорге Иванов

  во

  По најавата дека Државната комисија за спречување корупција ќе поведе постапка за проверка на имотната состојба на претседателот Ѓорге Иванов, се огласи ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, изрази „благодарност“ што Државната комисија за спречување на корупцијата ќе поведе постапка за проверка ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Чесен влегов во политиката и чесен ќе излезам, порача претседателот на државата Ѓорге Иванов откако Антикорупциска денеска по допрен глас реши да го преиспита ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов одби да потпише уште четири закони кои беа изгласани во Собранието на 7 март. Станува збор за законите за енергетика, за банките, за ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Антикорупциската комисија на денешната седнцица повела постапка за да се испита имотот на претседателот Ѓорге Иванов, откако вчера „24 вести“ објави дека тој ...
  сите 38 | | | веќе видена

  По најавата дека Државната комисија за спречување корупција ќе поведе постапка за проверка на имотната состојба на претседателот Ѓорге Иванов, се огласи ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Државната комисија за спречување на корупцијата денеска објави дека ќе врши проверка на имотот на претседателот Ѓорге Иванов. Како што изјави денеска на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Антикорупциската комисија на денешната седнцица повела постапка за да се испита имотот на претседателот Ѓорге Иванов, откако вчера „24 вести“ објави дека тој ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Законите што не добија потпис од претседателот Ѓорге Иванов, а беа донесени со двотретинско мнозинство ќе се сметаат за донесени, а останатите закони ќе бидат ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Законите што не добија потпис од претседателот Ѓорге Иванов, а беа донесени со двотретинско мнозинство ќе се сметаат за донесени, а останатите закони ќе бидат ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Законите што не добија потпис од претседателот Ѓорге Иванов, а беа донесени со двотретинско мнозинство ќе се сметаат за донесени, а останатите закони ќе бидат ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Како што изјави денеска на петтата седница претседателката на ДКСК Билјана Ивановска, Антикорупциската комисија проверката ќе ја врши по допрен глас, согласно ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Законите што не добија потпис од претседателот Ѓорге Иванов, а беа донесени со двотретинско мнозинство ќе се сметаат за донесени, а останатите закони ќе бидат ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Законите што не добија потпис од претседателот Ѓорге Иванов, а беа донесени со двотретинско мнозинство ќе се сметаат за донесени, а останатите закони ќе бидат ...
  сите 24 | | | веќе видена