Ѓорге Иванов

  во

  Одлучувањето по иницијативата поднесена на законот за правата на претседателот на државата и неговото семејство по престанување на функцијата е одложено за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Одлучувањето по иницијативата поднесена на Законот за правата на претседателот на државата и неговото семејство по престанување на функцијата е одложено за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На денешната седница Уставниот суд ќе решава за привилегиите на поранешните претседатели по поднесената иницијатива од Државната комисија за спречување ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Уставниот суд на денешната седница треба да ја разгледа иницијативата по Законот за правата на претседателот на Република Македонија и неговото семејство по ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Уставниот суд на денешната седница треба да ја разгледа иницијативата поднесена на Закон за правата на претседателот на Република Македонија и неговото ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во духот на славните мисли на уште пославните Гоце Делчев и Артур Хеслер како и вечно инспиративните римски поговорки помина денешното судско рочиште на кое им ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Вмровскиот лидер го оцени извештајот на Европската комисија како лажна вест. Со тоа тој некако радосно го прифати наследството на Груевски поврзано со неговите ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Со средба со Македонците во Сиднеј на настан организиран од страна на фудбалскиот клуб Сиднеј Македонија на стадионот на клубот во неделата на 1 март заврши ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На покана на Македонската добротворна организација (MCWA) и клубот Сиднеј Македонија, поранешниот македонски претседател, Ѓорге Иванов, беше покровител и ...
  сите 17 | | | веќе видена