Ѓорге Иванов

  во

  На 25 и 26 октомври оваа година, во Конгресниот центар на УКИМ, крај таинствените води на Белото Езеро во Охрид, се одржа првата национална конференција за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Моментот на почнување предистражна постапка од страна на Основното јавно обвинителство за работата на претседателот Ѓорге Иванов се чини дека е некако обвиткан ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вечерва на Сојузот на извидници на Македонија му го додели признанието „Повелба на Република Македонија“, по повод 65 години од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вечерва на Сојузот на извидници на Македонија му го додели признанието „Повелба на Република Македонија“, по повод 65 години од ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вечерва на Сојузот на извидници на Македонија му го додели признанието „Повелба на Република Македонија“, по повод 65 години од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вечерва на Сојузот на извидници на Македонија му го додели признанието „Повелба на Република Македонија“, по повод 65 години од ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, вечерва го додели признанието Повелба на Република Македонија на Сојузот на извидници на Македонија. ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Признанието се доделува по повод 65 години од основањето на Сојузот, како самостојно здружение на граѓани за деца и млади, а особено за исклучителниот придонес ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вечерва на Сојузот на извидници на Македонија му го додели признанието „Повелба на Република Македонија", по повод 65 години од ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Георгиј Енгелхарт, руски историчар и балканист, гласањето во македонското Собрание за отворање на Уставот за промени во согласност со Преспански договор го ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Скопје покрена предистражна постапка за проверување на наводите во две анонимни кривични пријава против претседателот Ѓорге ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Евентуалниот импичмент кон претседателот Ѓорге Иванов нема да биде политички маневар, туку порака дека никој не е неказнив, вели политичкиот аналитичар Петар ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство – Скопје почна предистражна постапка во врска со непотпишувањето на Законот за јазиците и на спогодбата од Мала Преспа од страна ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Сè уште невратен од Турција, каде што беше меѓу ВИП-гостите на отворањето на најголемиот аеродром во светот, македонскиот претседател Ѓорге Иванов се соочи со ...
  сите 18 | | | веќе видена