Ѓорге Иванов

  во

  Дали и колку Македонија е технички подготвена за зачленување во НАТО? Какви се нашите способности, постигнувања и идните планови за учество во мировните мисии, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Хашемитското Кралство Јордан за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Хашемитското Кралство Јордан за Република Македонија, со ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Александар Николовски, членот на антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ, на граѓаните треба да им објасни за причините за неговата средба со Синиша ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Хашемитското Кралство Јордан за Република Македонија, со ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Хашемитското Кралство Јордан за ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Хашемитското Кралство Јордан за Република Македонија, со ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Членот на антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ, Николовски, јавно да одговори за средбите со Синиша Алексовски, побараа денеска од СДСМ откако на порталите ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Хашемитското Кралство Јордан за Република Македонија, со ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Високи воени претставници на 29 – те земји членки на Воениот комитет на НАТО, предводени од заменик претседавачот генерал-потполковник Стивен Шепро, утре и ...
  сите 47 | | | веќе видена