Ѓорге Иванов

  во

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Учесниците на 10. Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот Ѓорге Иванов се одржува во Струга, со едноминутно молчење оддадоа почит на ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чиишто членови се меѓу загинатите ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Претседател Ѓорге Иванов на Твитер најавува дека е поканет да ја посети Грција на 7 март и дека поканата дошла во телефонски разговор со грчкиот претседател ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чии членови се меѓу загинатите патници во вчерашната ...
  | | веќе видена | слични

  Учесниците на 10. Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот Ѓорге Иванов се одржува во Струга, со едноминутно молчење оддадоа почит на ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Учесниците на 10. Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот Ѓорге Иванов се одржува во Струга, со едноминутно молчење оддадоа почит на ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чии членови се меѓу загинатите патници во вчерашната автобуска ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Учесниците на 10. Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот Ѓорге Иванов се одржува во Струга, со едноминутно молчење оддадоа почит на ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Емотивно е во Гостивар, емотивни беа и обраќањата во општиата каде знамињата се на половина копје. Тридневна жалост во Гостивар, граѓаните се во шок. Премиерот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чии членови се меѓу загинатите патници во вчерашната ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чиишто членови се меѓу загинатите патници во вчерашната ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Претседавачот на Претседателството на Босна и Херцеговина Милорад Додик му изрази сочувство на македонскиот претседател, Ѓорге Иванов поради тешката ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, упати сочувство до семејствата на загинатите патници во трагичната сообраќајна несреќа на автопатот ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чиишто членови се меѓу загинатите ...
  сите 79 | | | веќе видена