Ѓорге Иванов

  во

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, испрати честитка по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Народот секогаш ги слави храбрите, а историјата ги презира страшливите и поткупливите, наведува претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, во ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, испрати честитка по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври - Денот на Mакедонската револуционерна борба, ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба, ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба, ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, испрати честитка по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба, ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба, ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Највозвишена цел на еден народ е да создаде своја држава. Само оние народи кои формирале своја држава ја реализирале слободата со тоа што станале самодоволни. ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, испрати честитка по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската ...
  сите 58 | | | веќе видена