Ѓорге Иванов

  во

  Законот за употреба на јазиците повторно на површина ја исфрла длабоката етничка поделеност и недостаток на демократски капацитети во македонското општество, е ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов денеска ќе се обрати на свеченото отворање на Првата национална конференција за византологија и ...
  сите 43 | | | веќе видена

  „Пред еден милениум самуиловата држава се соочувала со слични предизвици како и современата македонска држава Република Македонија, тие предизвици се негирање, ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска го прими з аменик претседателот на Владата и м инистер за надворешни работи на Република ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска оствари средба со заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република Словенија, Миро Церар, ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска, оствари средба со заменик-претседателот на владата и министер за надворешни работи на Република Словенија, Миро Церар, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска оствари средба со заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република Словенија, Миро Церар, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска го прими заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска го прими заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република Словенија, ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Иако на референдумот народот ја изрази својата суверена волја и недвосмислено не го прифати Договорот од Преспа, Собранието на Република Македонија тоа не го ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска оствари средба со заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република Словенија, Миро Церар, ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска оствари средба со заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република Словенија, Миро Церар, ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска го прими заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска го прими з аменик претседателот на Владата и м инистер за надворешни работи на Република ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Д околку клучните политички фактори во државава, предводени од Заев и инкарнациите на Груевски во различните алотропски политички модификации во неговата ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Иако на референдумот народот ја изрази својата суверена волја и недвосмислено не го прифати Договорот од Преспа, Собранието на Република Македонија тоа не го ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба, ...
  сите 73 | | | веќе видена

  ЗАМЕНИК-ПОМОШНИКОТ ДРЖАВЕН СЕКРЕТАР НА САД, ВО МАКЕДОНИЈА МОЖЕ ДА СЕ СРЕТНЕ САМО СО ДРЖАВЕН СЛУЖБЕНИК НА НЕГОВ РАНГ, А НЕ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДРЖАВАТА! Пишува ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ја свиткавте кичмата, не предадовте, засрамете се, им порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на седумте пратеници од ВМРО-ДПМНЕ кои гласаа за ...
  сите 34 | | | веќе видена