Ѓорге Иванов

  во

  Македонија останува стабилен стратешки партнер на САД, истакна претседателот Ѓорге Иванов на средбата со секретарот за одбрана на Соединетите Американски ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Пристапувањето во НАТО и ЕУ остануваат стратешки цели и највисоки приоритети на Република Македонија, што ќе придонесе за напредок и просперитет на целиот ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Претседателот на Македонија Ѓорге Иванов го прими секретарот за одбрана на соединетите американски држави Џејмс Матис. Во соопштението од кабинетот на иванов ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Стратешки цели што ќе придонесе за напредок и просперитет на целиот регион, истакнал претседателот Ѓорге Иванов на денешната средба со американскиот министер ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Македонија останува стабилен стратешки партнер на САД, истакна претседателот Ѓорге Иванов на средбата со секретарот за одбрана на Соединетите Американски ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска се сретна со секретарот за одбрана на Соединетите Американски Држави, г. Џејмс Норман Матис. ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Пристапувањето во НАТО и ЕУ остануваат стратешки цели и највисоки приоритети на Република Македонија, што ќе придонесе за напредок и просперитет на целиот ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Пристапувањето во НАТО и ЕУ остануваат стратешки цели и највисоки приоритети на Република Македонија, што ќе придонесе за напредок и просперитет на целиот ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Пристапувањето во НАТО и ЕУ остануваат стратешки цели и највисоки приоритети на Република Македонија, што ќе придонесе за напредок и просперитет на целиот ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Македонија останува стабилен стратешки партнер на САД, истакна претседателот Ѓорге Иванов на средбата со секретарот за одбрана на Соединетите Американски ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска го прими секретарот за одбрана на Соединетите Американски Држави, г. Џејмс Норман Матис. На ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Пристапувањето во НАТО и ЕУ остануваат стратешки цели и највисоки приоритети на Република Македонија, што ќе придонесе за напредок и просперитет на целиот ...
  сите 310 | | | веќе видена