Ѓорге Иванов

  во

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска – 11 ноември 2018 година, недела, престојува во работна посета на Француската Република, каде на ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Претседателот Иванов, придружуван од сопругата, г-ѓа Маја Иванова, вчеравечер присуствуваше на свечената вечера, што за учесниците на церемонијата по повод ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска престојува во работна посета на Француската Република, каде на покана на ретседателот на ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска престојува во работна посета на Француската Република, каде на покана на францускиот претседател Емануел Макрон, ќе ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска престојува во работна посета на Француската Република, каде на покана на ретседателот на ...
  сите 175 | | | веќе видена

  По покана од францускиот претседател Емануел Макрон, шефот на државата Ѓорге Иванов, в недела, 11 ноември, во Париз ќе учествува на светската прослава ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателот Иванов денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска офицерска сабја на Командантот на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  П ретседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 14 | | | веќе видена