Брисел

  во

  Кандидатот за претседател Гордана Сиљановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Берово. Taa пред граѓаните истакна дека 21 април и 5 мај се деновите ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Не сме подготвени да ги испорачаме четирите клучни критериуми коишто ни ги побара Европскиот совет, констатираше во средата вечерта претседателскиот кандидат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател Гордана Силјановска-Давкова вечерва им се обрати на граѓаните во Берово. Taa пред граѓаните истакна дека 21 април и 5 мај се деновите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател Гордана Силјановска-Давкова вечерва им се обрати на граѓаните во Берово. Taa пред граѓаните истакна дека 21 април и 5 мај се деновите ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Сиљановска Давкова при обраќање пред граѓаните истакна дека 21 април и 5 мај се деновите кога граѓаните ќе ја делегитимираат власта на СДСМ и Заев, бидејќи не ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател Гордана Силјановска-Давкова вечерва им се обрати на граѓаните во Берово. Taa пред граѓаните истакна дека 21 април и 5 мај се деновите ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Претседателот во заминување, Ѓорѓе Иванов, на домашен и на мегународен план, и ги врза, а за жал сеуште и ги држи врзани рацете, со неговите постапки, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Берово. Силјановска Давкова при ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Портпаролката на Европската комисија, Наташа Берто изјави дека Брисел е запознат со гласањето на холандскиот Парламент за суспендирање на безвизниот режим за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Берово. Сиљановска Давкова при ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Портпаролката на Европската комисија, Наташа Берто изјави дека Брисел е запознат со гласањето на холандскиот Парламент за суспендирање на безвизниот режим за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Европската комисија ја пријави Словенија пред судот на Европската унија во Луксембург поради спорот во однос на криминалистичката истрага во словенечката ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Трговската војна меѓу САД и ЕУ не стивнува целосно, па овој пат ЕУ се закани со царини поради американските субвенции за „Боинг“, јави дописничката на МИА од ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Не може да се очекува граѓанскиот сектор да биде круцијален фактор во преговорите за членство со Европската унија. Граѓанскиот сектор може да помогне со ...
  сите 3 | | | веќе видена