Брисел

  во

  Оваа есен Македонија очекува датум за почеток на преговори со Европската унија, а самите преговори би почнале до крајот на годината. Земјата, како што изјави ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Скопје, 19 јуни 2019 (МИА) – Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Оваа есен Северна Македонија очекува датум за почеток на преговори со Европската унија, а самите преговори би почнале до крајот на годината. Земјата, како што ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар Османи и министерот Никола ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар Османи и министерот Никола ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар Османи и министерот Никола ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар Османи и министерот Никола ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар Османи и министерот Никола ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Земјите од Западен Балкан се преправаат дека ги спроведуваат реформите за да ги исполнат условите за напредок кон членство во Европската унија, а ЕУ глуми дека ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи на има телеграми и дописи од Брисел кои јасно кажуваат кои земји се „за“, а кои се „против“ определувањет датум за почеток ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи на Република Македонија има телеграми и дописи од Брисел кои јасно кажуваат кои земји се ЗА кои се ПРОТИВ преговори и ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар Османи и министерот Никола ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Градењето на поефикасна локална самоуправа, осврт на целокупната политичка рамка и меѓувладините односи се причина за дводневниот состанок – Ден на проширување ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар Османи и министерот Никола ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар Османи и министерот Никола ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Најголемите ширачи на лажни вести дека Македонија добила датум за преговори со ЕУ се премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Бујар Османи и министерот Никола ...
  сите 129 | | | веќе видена