Брисел

  во

  Македонија и Албанија од понеделник го почнуваат подготвителниот скрининг за поглавјето 24 насловен „Правда, слобода и безбедност“, јави дописничката на МИА од ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Македонија и Албанија од понеделник го почнуваат подготвителниот скрининг за поглавјето 24 насловен „Правда, слобода и безбедност”, јави дописничката на МИА од ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Македонија и Албанија од понеделник го почнуваат подготвителниот скрининг за поглавјето 24 насловен „Правда, слобода и безбедност", јави дописничката на МИА од ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Премиерот на Приштина, Рамуш Харадинај и неговиот заменик Енвер Хоџај, навестија можноста за прекин на дијалогот со Белград, доколку визната либерализација за ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Бриселскиот дијалог очигледно е мртов, но „актерите“ не смеат да се тргнат од сцената и играат на картата на „кукупување време“, смета основачот на ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Бриселскиот дијалог очигледно е мртов, но „актерите“ не смеат да се тргнат од сцената и играат на картата на „кукупување време“, смета основачот на ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Бриселскиот дијалог очигледно е мртов, но „актерите“ не смеат да се тргнат од сцената и играат на картата на „кукупување време“, смета основачот на ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Премиерот на привремените институции во Приштина Рамуш Харадинај, и неговиот заменик Енвер Хоџа, наговестија можност за прекин на дијалогот со Белград, доколку ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Премиерот на Косово, Рамуш Харадинај, и неговиот заменик Енвер Хоџај навестија можност за прекин на дијалогот со Белград. Тие навеле дека тоа ќе биде направено ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Премиерот на Косово, Рамуш Харадинај, и неговиот заменик Енвер Хоџај навестија можност за прекин на дијалогот со Белград. Тие навеле дека тоа ќе биде направено ...
  сите 114 | | | веќе видена