Брисел

  во

  За две недели (2.декември) во Даблин ќе бидат извлечени квалификациските групи за пласман на Европското првенство во 2020 година. Македонија противниците ќе ги ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Шефот на европскиот преговарачки тим за Брегзит, Мишел Барние, повика да се остане смирен и да се задржи фокусот врз „уредно“ напуштање на Обединетото Кралство ...
  сите 267 | | | веќе видена

  " alt=За две недели (2.декември) во Даблин ќе бидат извлечени квалификациските групи за пласман на Европското првенство во 2020 година. Македонија противниците ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Шефот на европскиот преговарачки тим за Брегзит, Мишел Барние, повика да се остане смирен и да се задржи фокусот врз „уредно“ напуштање на Обединетото Кралство ...
  сите 267 | | | веќе видена

  Шефот на европскиот преговарачки тим за Брегзит, Мишел Барние, повика да се остане смирен и да се задржи фокусот врз „уредно“ напуштање на Обединетото Кралство ...
  сите 267 | | | веќе видена

  Шефот на европскиот преговарачки тим за Брегзит, Мишел Барние повика да се остане смирен и да се задржи фокусот врз „уредно“ напуштање на Обединетото Кралство ...
  сите 267 | | | веќе видена

  За две недели (2.декември) во Даблин ќе бидат извлечени квалификациските групи за пласман на Европското првенство во 2020 година. Македонија противниците ќе ги ...
  сите 54 | | | веќе видена

  На покана од Европскиот парламент, претседателката на собраниската Комисија за култура, Ирена Стефоска, ќе учествува на меѓупарламентарен комисиски состанок на ...
  сите 11 | | | веќе видена