Брисел

  во

  Заменик претседателот на Владата, задолжен за европски прашања Бујар Османи, во рамки на работната посета на Брисел, денеска имаше неформален брифинг со ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата, задолжен за европски прашања Бујар Османи, во рамки на работната посета на Брисел, денеска имаше неформален брифинг со ...
  сите 96 | | | веќе видена

  – Искористеноста на програмата на „Еразмус +" за образование и мобилност во целост е над 96 проценти. Но, последната анализа ни покажа дека во овој дел, на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на својата работна посета на Брисел, оствари неформален брифинг со ...
  сите 96 | | | веќе видена

  На состанокот,  вицепремиерот Османи, соопшти неговиот кабинет, брифирал за актуелната состојба во Македонија, оценувајќи ја политичката клима како позитивна ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на својата работна посета на Брисел, оствари неформален брифинг со ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата, задолжен за Европски прашања Бујар Османи, во рамки на својата работна посета на Брисел, оствари неформален брифинг со ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на својата работна посета на Брисел, оствари неформален брифинг со ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата, задолжен за европски прашања Бујар Османи, во рамки на работната посета на Брисел, денеска имаше неформален брифинг со ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Шефот на пратеничката група на Демократскиот сојуз на Косово (ЛДК) во косовското Собрание, Авдулах Хоти смета дека недостигот од нови признавања на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Шефот на пратеничката група на Демократскиот сојуз на Косово (ЛДК) во косовското Собрание, Авдулах Хоти смета дека недостигот од нови признавања на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата, задолжен за европски прашања Бујар Османи, во рамки на работната посета на Брисел, денеска имаше неформален брифинг со ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата, задолжен за европски прашања Бујар Османи, во рамки на работната посета на Брисел, денеска имаше неформален брифинг со ...
  сите 96 | | | веќе видена