Брисел

  во

  Започнувањето на процесот не е нешто за кое имаме интерес да бидеме против. Треба да ги заштитиме нашите интереси и да дадеме тешка битка во текот на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Европската унија ѝ воведе санкции на Турција по тврдењата дека бушењето во источниот Медитеран кои ги врши оваа земја се незаконски. Меѓутоа, Анкара најавила ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Започнувањето на процесот не е нешто за кое имаме интерес да бидеме против. Треба да ги заштитиме нашите интереси и да дадеме тешка битка во текот на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Започнувањето на процесот не е нешто за кое имаме интерес да бидеме против. Треба да ги заштитиме нашите интереси и да дадеме тешка битка во текот на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Започнувањето на процесот не е нешто за кое имаме интерес да бидеме против. Треба да ги заштитиме нашите интереси и да дадеме тешка битка во текот на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Започнувањето на процесот не е нешто за кое имаме интерес да бидеме против. Треба да ги заштитиме нашите интереси и да дадеме тешка битка во текот на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Постои опасност Европа „да се освести многу доцна” доколку се обидува да го спаси договорот со Иран за неговата нуклеарна програма, изјави израелскиот премиер ...
  сите 205 | | | веќе видена

  Постои опасност Европа „да се освести многу доцна“ доколку се обидува да го спаси договорот со Иран за неговата нуклеарна програма, изјави израелскиот премиер ...
  сите 205 | | | веќе видена

  Унгарскиот министер за надворешни работи Петер Сијарто обвини дека одредени западни земји, членки на ЕУ, отворено застанале на страната на шверцерите со луѓе. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Унгарскиот министер за надворешни работи Петер Сијарто ги обвини во понеделникот Брисел и „одредени западни држави членки на ЕУ“ дека „отворено го поддржуваат ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Земјите од ЕУ се обидуваат да ги смират тензиите во регионот на Персискиот залив и го повикаа Иран да се придржува до нуклеарниот договор од 2015 година и ...
  сите 205 | | | веќе видена

  Беше ветено дека Северна Македонија во случај на потпис и ратификација на Преспанскиот договор, во јуни оваа година ќе добие зелено светло за почеток на ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Француските медиуми истакнуваат дека Франција ќе се обиде да се врати во регионот на Балканот, објаснувајќи ја целта на посетата на нивниот претседател на ...
  сите 125 | | | веќе видена